Skip to main content

Enabling our
organisation

Wij zijn Ecopulz

Organisaties in beweging krijgen en houden. Door al uw professionals de juiste middelen te geven. Dat is wat we doen. Zodat duurzaamheid niet langer een ambitie is, maar realiteit wordt.

Wij genereren niet alleen de juiste ideeën, we ondernemen ook actie. We benaderen duurzaamheid praktisch en stellen de vraag: hoe krijgen we het wél voor elkaar. Daardoor kunnen we die verandering daadwerkelijk realiseren. We stropen de mouwen op, brengen de juiste partijen bij elkaar en gaan aan de slag. Het maakt ons Enablers of sustainability.

Onze visie

Wij spelen een toonaangevende rol in de energietransitie. We faciliteren die duurzame verandering en zorgen voor groei. We bieden blijvende impact voor uw organisatie en professionals. Mensen ondersteunen, assets optimaliseren, uw organisatie versterken. Dat is waar Ecopulz zich sterk voor maakt.

Enabling people
Mensen zijn de drijvende kracht achter positieve veranderingen en de kern van het bedrijf. Door hen te versterken, creëren we duurzame impact.

Enabling assets
Verantwoord omgaan met bestaande middelen. Ook dat is duurzaamheid. Dus helpen we u uw assets te optimaliseren en beter te benutten voor een groenere toekomst.

Enabling organisations
Om duurzaam te veranderen moeten organisaties veerkrachtig en wendbaar zijn. Wij versterken de organisatiestructuur en verbeteren de processen. Zo navigeert u succesvol in een snel veranderende wereld.

Geen kantoor, wel een cultuur

We werken bij onze opdrachtgevers, huren een flexwerkplek of werken thuis. Een kantoor hebben we niet. Dat heeft voordelen. We hoeven minder lange afstanden af te leggen, hebben meer vrijheid om onze dag in te plannen en kennen een betere privé-werkbalans. En misschien nog wel belangrijker: we versterken zo het gevoel van vertrouwen en autonomie.

Maar geen voetbaltafel waar we tijdens de lunch elkaar uitdagen, niet samen een rondje wandelen door het park en geen spreuken of logo’s aan de muur. Dat maakt het soms lastig een band op te bouwen. Daarom doen we goed ons best om samen een groep leuke en gezellige collega’s te blijven die elkaar weten te vinden wanneer het nodig is. Of gewoon als we even willen bijpraten.

Samenwerkdagen

Samenwerken, kennis en ideeën uitwisselen. Daar hechten we bij Ecopulz veel waarde aan. Daarom werken we één dag per week samen. Om elkaar te ontmoeten, bij te praten en als team te werken aan onze opdrachten én organisatie.

Onze partners

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar onze organisatie?

Neem contact op met Ramon, onze meest scherpzinnige Enabler of Sustainability. Onder het genot van een bak koffie vertelt hij je graag wat Ecopulz zo uniek maakt en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.