Skip to main content

To be efficient
and consistent

Enabling Assets

U staat voor de constante uitdaging om de prestaties nóg verder te verbeteren en de levenscyclus van uw assets te verlengen. Wij bekijken de risico’s vanuit een technisch perspectief en richten het asset­management effectief in. Zo ontketenen we de kracht van uw duurzame energie-assets en creëren we waarde.

Assetmanagement
Effectief assetmanagement is essentieel om de prestaties van uw duurzame energiesysteem te maximaliseren. Of we nu strategische assetmanagement­plannen, onderhoudsconcepten en werkmethodieken opstellen, Risk Based Assetmanagement (ISO55001) implementeren of zorgen voor de dagelijkse operationele ondersteuning, wij laten uw assets optimaal functioneren gedurende heel hun levenscyclus.

Project- en technisch management
Om complexe duurzame energieprojecten te laten slagen, heeft u een vakkundige project- en technische aansturing nodig. Onze projectmanagers helpen u met het plannen, coördineren en uitvoeren van uw projecten. Een succesvolle oplevering, binnen de beschikbare tijd en het gestelde budget? Wij gaan ervoor.

Technische due diligence
De technische risico’s en kansen in kaart brengen. Daar begint het mee. Met een technische due diligence bieden we u een solide basis voor een strategische besluitvorming. Zo neemt u weloverwogen beslissingen over uw assets.

Technisch advies
Duurzame energie­systemen ontwerpen, technische oplossingen evalueren of verbeter­mogelijkheden identificeren, wij bieden u hoogwaardig technisch advies. Met onze innovatieve en betrouwbare oplossingen krijgt u een solide antwoord op uw duurzame energie­vraagstukken.

Haalbaarheidsstudies
Investeren in een duurzaam energie­project doet u niet zomaar. Een grondige haalbaarheids­studie is dan ook essentieel. Onze deskundigen voeren gedetailleerde analyses uit, identificeren technologische oplossingen en evalueren financiële en operationele parameters. Zo vergroot u de kans op een succesvolle project­realisatie.

Meer weten?

Heb je een uitdaging of vraag voor ons?

Neem contact op met Olaf, onze energieke en enthousiaste Enabler of Sustainability. Hij verkent graag samen de mogelijkheden om duurzame ambities om te zetten in concrete acties.