Skip to main content

Enabling our
people

Onze mensen

Gelukkige en betrokken medewerkers maken het verschil. Onze mensen moeten het beste uit zichzelf kunnen halen en de ruimte hebben om te excelleren. Dus creëren we een werkomgeving waarin al onze ‘enablers of sustainability’ met hun individuele talenten, vaardigheden en capaciteiten het beste uit zichzelf kunnen halen. Met hun activiteiten en bijdrage werken ze aan de groei van onze klanten en die van Ecopulz. Zo halen wij het beste uit de mens en de organisatie.

Iedereen heeft naast zijn klantgeoriënteerde opdracht ook tijd en ruimte om te werken aan Ecopulz. Ook daarin focussen onze mensen zich precies op dat waar zij goed in zijn. We helpen elkaar, leren van elkaar en versterken elkaar.

O ja, we houden niet van procedurele barrières, belemmeringen of regeltjes die de creativiteit aantasten. Zonde van de energie en het potentieel. Want dat potentieel willen we volop ontketenen.

Ontwikkeling & Groei

Bij een succesvolle ontwikkeling van Ecopulz hoort ook dat we investeren in mensen. Dus geven we onze enablers de ruimte om te leren en te groeien. Met trainingen, seminars en inspirerende projecten moedigen we een cultuur van voortdurende verbetering aan. Want wanneer enablers blijven groeien, blijft Ecopulz bloeien.

Hans over ontwikkeling & groei

“Ik wil met mijn kennis en ervaring bijdragen aan de energietransitie. Tot nu heb ik die bij Ecopulz voornamelijk ingezet op het gebied van project- en assetmanagement. Omdat ik graag meer uit mezelf en de mensen in mijn omgeving wilt halen, ga ik mijn opleidingsbudget inzetten voor de opleiding ‘NLP Practitioner’. Daardoor kan ik mijn impact nog verder vergroten. Ik vind het fantastisch dat Ecopulz die groei en ontwikkeling motiveert. En ook de open en stimulerende feedbackcultuur spreekt me bijzonder aan.”

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar ons team?

Neem contact op onze meest sprankelende Enabler of Sustainability, Marjolein. Zij beantwoordt met alle liefde jouw vragen over het team en vertelt je graag hoe gaaf Ecopulz wel niet is.