Skip to main content

Become
our asset

Atypisch

Ecopulz is een projectenbureau met adviseurs, managers en technisch specialisten. In een dynamische en atypische werkomgeving met veel oog voor het menselijke aspect, werken we aan een diversiteit aan gave projecten voor onze opdrachtgevers binnen de energietransitie. Ons team is ons meest waardevolle asset en dé belangrijkste reden voor het behalen van succes bij onze opdrachtgevers.

Marjolein over haar werk

“Mijn sollicitatie? Dat was eigenlijk een lange wandeling door de duinen waarbij ik kon fantaseren over wat ik het liefst wilde doen. Dat klinkt natuurlijk prachtig, maar na ruim een jaar bij Ecopulz te werken kan ik zeggen dat ik inderdaad kan doen wat ik leuk vind. Vier dagen per week werk ik op een opdracht en de overige tijd besteed ik aan werkzaamheden voor Ecopulz. Op deze manier blijf ik mij verbonden voelen en draag ik ook echt iets bij aan ons bedrijf. De samenwerkdagen vind ik altijd reuzegezellig. Op die momenten hoor ik waar collega’s mee bezig zijn en kan ik hun technisch advies gebruiken voor mijn eigen opdrachten.”

Peter over zijn werk

“In mijn tijd bij Equans heb ik Ramon en Olaf leren kennen. Wat een klik hadden Olaf en ik meteen. Het geheim? We zijn allebei ons werkende leven gestart op een boot bij Defensie – dat schept toch een band. Juist dat gevoel van vrijheid en avontuur dat ik toen ervaarde, vind ik nu weer in mijn werk bij Ecopulz. Het voelt als een nieuwe ontdekkingsreis, waarbij we doen wat we zeggen en met elkaar werken aan duurzame oplossingen. De ruimte die je krijgt om mooie innovatieve oplossingen te bedenken en te ontwikkelen, maken dat ik helemaal op mijn plek zit.”

Kennismaken?

Word jij onze nieuwe Enabler?

Neem contact op met onze altijd optimistische Enabler of Sustainability, Niels. Hij verkent graag met jou de mogelijkheden om jouw duurzame ambities vorm te geven binnen Ecopulz!